enfrdeitpt
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Prego_fira
Dijous 19 d’Agost  varen començar les fires i festes a Prades, amb una pel•lícula de cinema clàssic “Dias de fiesta”, per un del racons del poble “La Plaça Mossèn Benet”
Divendres a partir de les 5 de la tarda s’esdevenen un seguit d’ actes: la cursa popular en BTT i el concert de fira a l’església a càrrec de Prades Cor.
A les 8 del vespre s’inaugura oficialment la fira amb el pregó a càrrec de Josep Capella. 
 
En el pregó, Josep Capella periodista de TV3, ha parlat dels seus sentiments dividits en dos pobles, ell és fill de Cambrils, però durant els estius ha residit sempre a Prades. El primer dia que va pujar a Prades, es va trobar amb la tan anomenada Festa del Cava, dia de gran festa a la vila. La Vila Vermella comparada amb un paradís, amb els seus racons i raconets.
A la nit, ball jove amb Soul Machine a la Plaça Major de Prades.
Pel que fa al dissabte segueixen les festes amb diferents actes durant tot el dia, Pujada a les Vinyes  en BTT, Torneig de petanca, Exhibició dels cursets de dansa, Partit de futbol de veterans.
Al vespre concert i gran ball de fira al centre cívic, amb l’orquestra Belle Epoque, seguidament després del ball, macro-discoteca amb el Dj Hayabussa .