enfrdeitpt
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

titolarticle

Com cada any, el poble es vesteix de festa per celebrar l’arribada del bon temps amb la festa farigola. Una festa iniciada l'any 1975 pel sr. Josep Callau, un restaurador de la Vila, que va voler promocionar Prades i les seves Muntanyes. Carrers guarnits i la Plaça Major plena de parades amb productes de la terra.
Si voleu veure tots els vídeos i imatges d'aquest article cliqueu a.....
Seguidament podreu veure els carrers dels poble, guarnits amb farigola des de bon matí.
cerca01 cerca02 cerca03 cerca04 cerca05
cerca06 cerca07 cerca08 cerca09 cerca10
 
 
De bon matí a la Plaça Major, l'Ajuntament va oferir un tradicional esmorzar acompanyat d’un bon porró de vi, mentre l’orquestra “A street river band” tocava molt alegrament al mig de la Plaça i fent cercavila.

esmorzar1

esmorzar2

plaa

Per veure video clica sobre la imatge

cercavila

Per veure video clica sobre la imatge

artesans01
Un ventall de paradetes inacabables instal.lades al voltant de la Plaça Major que oferien de diferents productes, quasi tots de la terra i elaborats artesanalment. parades04
parades02 parades05
parades03 parades06
A les 11 del matí, el Sr. Òscar Cardona, director de gremis herbolaris de Catalunya, i la Sra. Montse Alsina, Biòloga, van oferir una xerrada de plantes medicinals a la Sala d’actes de l’Ajuntament.

xerrada01

castells01 A les 12 els castellers de la Colla Vella dels xiquets de Valls van omplir de vermell la plaça amb les seves camises vermelles.
La colla va començar l’actuació amb un castell de set. Seguidament, i amb l’ajuda del públic que va fer més gran la pinya, ens van oferir un tres de vuit i un quatre de set que va fer vibrar la Plaça. Cinc pilars simultanis van tancar l’actuació.
castells03
castells02

castellers

Per veure video clica sobre la imatge
castells04
La festa va finalitzar amb el lliurament de premis del concurs de Guarniment de Façanes, a càrrec del Sr. Batlle de l’Ajuntament de Prades, la Sra. Alcaldesa d’Ulldemolins, la regidora de Cultura i el regidor d’Agricultura.

premis01

Els obsequis lliurats eren lots de diferents mides, tots fets amb productes artesanals de Prades.

premis02

premis03

premis04

premis05

El primer premi, se’l va endur el senyor Francesc Angles, el segon la familia Martorell del restaurant l’Estanc i el tercer, va ser pel carrer Sant Llorenç.

premis06

premis07

premis08

premis09