enfrdeitpt
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
festa.jpgDel 17 al 20 d’octubre es va celebrar la Festa Major de Prades. Una Festa Major, que enguany no ha estat tant lluïda com els darrers anys. Les obres de la Plaça i carrer Sant Antoni, i especialment, les obres del Local del Ball, han estat la causa que no es duguessin a terme els actes propis de divendres i dissabte.
El diumenge dia 19 d’octubre va començar el dia amb un bon esmorzar, llonganissa i pa torrat. L’esmorzar popular va ser amenitzat per la xaranga A Street River Band.
esmorzargent.jpgesmorzarbanda.jpg
A la missa de la una, la coral de Prades, Prades Cor, com ja va fer a la missa de Fires i Festes celebrada l’agost passat, va acompanyar l’acte religiós de Festa Major,. En aquesta ocasió la missa es va finalitzar amb el cant comú de Prades Cor, acompanyat de tots els feligresos presents que van cantar al uníson els Goigs de Santa Florentina, la Patrona de Prades.
1festamajor2008.jpg2festamajor2008.jpg
Després de dinar a les pistes de tennis es va jugar la Gran Final del 1r Torneig de Tennis de Prades. Els finalistes van ser en Maxi González i Xavier Pell Junior. Els dos sets disputats van declarar guanyador en Maxi González per 7 a 6 i 6 a 0. Al acabar el partit es va fer el lliurament de premis a la mateixa pista. Els trofeus els entregava la Tinent Alcalde, la senyora Lídia Bargas i el Regidor d’Esports i Joventut, el senyor Santi Llort.
maxi.jpgpelljunior.jpgtrofeumaxi.jpg

Al vespre, tots els participants del torneig van poder gaudir d’un piscolabis al Bar Sport.

A les quatre de la tarda es projectava a la Sala Polivalent de l’Ajuntament la pel•lícula “El Patito Feo y Yo”, i a les sis de la tarda, per la mainada hi va haver un espectacle infantil amb el grup La Xistera Màgica, que excepcionalment es va fer a les Escoles de la Vila.
show.jpgnens.jpg

El dilluns, típic d’una Festa Major, va ser dia festiu, dia conegut per tothom, com el dia del gos.