enfrdeitpt
Inicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivado
 
futsal_potada
 
Amb un bon dia, va començar el torneig de futbol sala d’estiu. Com cada any, al primer dissabte d’agost es va disputar aquest, amb una assistència de 10 equips, entre ells hi havia: Passadis, “Valls”, Saflipada, Game Over i Vilaplana, a l'altre grup hi havia El Nen de Prades, Despertaferro, Ballantine’s, Maxi i Capafons. 
 
 
Dels quals van disputar els partits de semifinals, el Game Over com a primer de grup contra el Despertaferro, segon de grup, per altra banda el Nen de Prades , primer de grup contra el “Valls” com a segon. El resultat va ser la victòria del Game Over que va jugar la final amb el “Valls” i per segon any consecutiu va guanyar el Game Over, va ser un partit renyit ja que el Game Over es va avançar a la primera part amb un gol, al començament de la segona el “Valls” va empatar i just al final va marcar el Game Over.
 
 85futsal2010  
 
La gent va poder gaudir veient partits des de les 8 del matí fins passades les 12 de la nit, va fer un molt bon dia, el sol era fort i la calor considerable fins que va marxar el sol, la nit era fresca. No hi va haver cap incident a destacar tret, que durant un partit de semifinals van saltar els automàtics dues vegades. Hi va haver un bon ambient entre jugadors i el public era nombrós. 
 
 84futsal2010                  Primer classificat, el capità del Game Over.
 segon_2010                  Segon Classificat, capità de "Valls"
 76futsal2010                  Màxim golejador 
 78futsal2010                  Porter menys golejat
 
 
Una vegada acabat el torneig es va procedir a la entrega de premis, com a primer classificatal Game Over se li va fer la entrega d’un pernil, per al segon classificat, el “Valls” un formatge, al tercer lloc hi havia dels del Despertaferro, un lot de vi. Com a porter menys Golejat, Joel Obis se li va donar una ampolla de vi  i una de cava, pel màxim golejador el mateix. 
 
  
Despres del torneig a la mateixa pista poliesportiva hi va haver  discoteca mòbil amb els Dj. Hayabussa i Dj May.  
Noticies relacionades: