enfrdeitpt
Inicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivado
 

reusprades2010El primer cap de setmana de Juny  s'ha cel.lebrat la catorzena edició de la caminada Reus-Prades-Reus, organitzada per l’Associació Excursionista Catalana de Reus. Sortida des de Reus de bon matí i arribada a la Plaça Major de Prades ben aviat pels més preparats. La pluja no va impedir que hi hagués una bona participació, com cada any. L'organització va aprofitar la porxada de la Plaça per instal.lar-se fugint de la pluja.

 Aquesta prova està considerada una prova competitiva de resistència per muntanya amb un recorregut que es du a terme totalment per camins de muntanya pels magnífics paratges de la serralada de Prades, salvant els inevitables trams urbans de sortida i arribada a Reus.

La prova es desenvolupa en horari diürn i els seus desnivells són de quasi 1000 metres. Una prova puntuable i inscrita en el calendari de la Copa Catalana de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. Els participants s’enduien un obsequi de Prades, una petita mostra de la mel de Prades.