enfrdeitpt
Inicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivado
 
meteopradesGràcies a la iniciativa d’Eduard Marimon, observador meteorològic responsable de l'estació de La Mussara i a la bona disposició de les persones del Parc de Bombers Voluntaris de Prades, des d’ara, Prades disposarà d’una estació meteorològica que permetrà tenir informació actualitzada cada 5 minuts. 

És una estació del mateix model que la de La Mussara i des de fa uns dies les dades apareixen a www.meteoprades.net, de moment de forma modesta, però s’espera anar ampliant els continguts de la mateixa forma que es va fer en la existent a La Mussara.
L'estació encara està en fase de proves i comprovacions, però es troba ja totalment operativa.

Marimon, és membre de la Xarxa d'observadors meteorològics del SMC, i coneix perfectament la existència a Prades de l'estació oficial del SMC, però l'objectiu d'aquesta nova estació és complementar la ja existent amb actualitzacions per poder seguir les situacions meteorològiques al moment, cosa que no es pot fer amb aquesta freqüència amb les dades oficials, que sempre seran la referència.

Des de Prades.info, conscients de la importància que el temps ha pres en la vida diària de tots plegats, aplaudim i felicitem la iniciativa. Des d’ara, trobareu la informació de la temperatura en cada moment des de la nostra web. Si desitgeu ampliar la informació sobre el temps, humitat, ...  no dubteu a connectar-vos a www.meteoprades.net.