enfrdeitpt
Inicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivado
 
Aquest passat divendres 6 de novembre, tal i com estava previst, es va celebrar una segona trobada d'Empresaris de la vila. Aquesta reunió es convocava com a continuïtat de la Xerrada sobre Associacions, que ens va oferir l'anterior setmana el Sr. Àngel Xifré, Director Territorial del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya.


Els objectius, fer ressó de les conclusions de la primera reunió a tots els que no varen poder assistir-hi i confirmar l'interès de tirar endavant una Associació d'Empresaris, Comerciants i Professionals de Prades.
Entre els assistents es va confirmar l'interès, directe o indirectament de la majoria d'empresaris, i es decidí iniciar la tasca d'elaborar un esborrany d'estatuts, quotes, primeres activitats i promocions.

Amb la voluntat de que s'adhereixin i sigui representat tot el teixit empresarial, es farà difusió, s'exposarà i debatrà la proposta. Finalment s'haurà d'elegir la Junta que amb el suport de tots els associats haurà de fer realitat aquesta nova associació.
Si esteu interessats en formar part de l'Associació o voleu més informació, podeu enviar un correu a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Us seguirem informant.