enfrdeitpt
Inicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivadoInicio desactivado
 
guiadepradesllibreEl programa d'activitats de Fires i Festes d'aquest estiu començava amb la presentació que va tenir lloc al centre cívic de la vila de la "Guia de Prades" , escrita pel Doctor Historiador Antoni Jordà Fernández.

El presentador de l’acte va ser a càrrec del historiador Antoni Carreras, el qual ens resumí i ens explicà les tres parts en que es separa la guia d’una forma magistral. A continuació, el mateix autor del llibre ens va dir unes quantes coses sobre aquest i va destinar unes paraules a tothom qui l’havia ajudat. En l’acte també hi participà el senyor Benet Gené en representació de la diputació de Tarragona, el qual va voler parlar sobre el poble de Prades i la seva nova guia. La presentació acabà amb unes paraules de l’alcaldessa de Prades, Lídia Bargas, que es mostrà molt agraïda per tota la feina feta.

La guia de Prades forma part de la col•lecció "Els llibres de la medusa" i està editada per la Diputació de Tarragona. A la nostra Vila el trobareu a la llibreria El Bosquet.